Večeras na 13. STEAM večeri o umjetnosti i životu

Što je umjetnost i kakav je njen značaj u suvremenom društvu, koja je uloga umjetnosti u razvoju lokalne zajednice, može li se od umjetnosti živjeti u Hrvatskoj, o tome će govoriti multimedijska umjetnica, dizajnerica i kustosica Tea Hatadi, na 13. STEAM večeri koja će se održati u petak, 7. srpnja u opuštenoj atmosferi na terasi „Ema’s Bara“ u Križevcima (prekoputa zvjezdarnice), s početkom u 20 sati. Tribinu će moderirati Ivan Ivanović iz križevačke udruge P.O.I.N.T.

Tea Hatadi multimedijska je umjetnica, dizajnerica, kustosica i ravnateljica Gradskog muzeja Križevci, rođena Križevčanka s prebivalištem u Zagrebu. Tribina „Umjetnost i život“ dio je serijala kratkih tribina „STEAM večeri“ koji križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima organizira u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.