Večeras na 11. STEAM večeri o nastanku i nestanku

Filozofska rasprava o bitku u opuštenoj atmosferi na terasi „Ema’s Bara“ u Križevcima, odmah do križevačke zvjezdarnice, održat će se večeras od 20:30 sati s gostom Damjanom Abou Aldanom. Kakva je povezanost i važnost filozofije ne samo u kratici STEAM, gdje A stoji za „Art“, već i puno širim i apstraktnijim konceptima, satznajte večeras na 11. STEAM večeri uz moderatora dr. rer. nat. Andreja Dundovića, voditelja Kozmološkog centra Križevci.

Damjan Abou Aldan po struci je magistar sestrinstva, nastavnik-savjetnik te magistar filozofije aktivan u društvenim aktivnostima kao kao autor više izložbi te ilustrator. Tribinu „O nastanku i nestanku” organizira križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.