Pravi znalci na Pub inKVIZiciji – napeto do samog kraja

Nakon napete završnice i pripetavanja za prvo mjesto, pobjednik najdugovječnijeg križevačkog testa znanja (na koji kandidati dolaze svojevoljno i iz zabave, a ne zbog ocjene ili obaveze) je ekipa Kvizardi. Oni su Josip Žulj, Miroslav Lovreković, Goran Ljaljić i Domagoj Draksler i sinoć su na 32. Pub inKVIZiciji, koja se igrala kao dio programa Culture Shock Festivala u Caffe baru Bull 23, bili najbolji u konkurenciji sedam timova znalaca. Igra je bila napeta, pitanja nimalo lagana. Svi su pokazali da dobro barataju podacima i informacijama iz raznih područja, a čak tri najbolje ekipe po bodovima su bile gotovo izjednačene – razlika među njima je bila samo pola boda .

U trideset dva pitanja koja su autori kviza Sergej Novosel Vučković i Sandro Novosel rasporedili u tri tematske rubrike, jednak broj bodova zaradile su dvije ekipe, no u pripetavanju su Kvizardi bolje procijenili koliko Indija godišnje proizvede banana.

Drugo mjesto osvojio je tim Albert – Jelka Vukobratović, Josip Berend, Krešo Prevarić i Igor Kudeljnjak, a odmah za petama im je bio trojac Kraljevi lavova (Darko Laklija, Ivor Vidaković, Ivan Svalina), ekipa iz Bjelovara koja je nekoliko puta pobijedila na ovom kvizu. Prve tri ekipe udruga P.O.I.N.T. je nagradila ulaznicama za kazališnu predstavu Krleža Talent Show, koja je na programu Culture Shock festivala u nedjelju 28. svibnja u velikoj dvorani Hrvatskoga doma, a dobili su i slatke darove.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.