Krleža Talent Show dolazi u Križevce: Early bird ulaznice puštene u prodaju

19. Culture Shock Festival zaključit će u nedjelju, 28. svibnja predstava Malog Teatra “Krleža Talent Show. Radi se o jednoj od najnovijih predstava Malog Teatra, a u njoj igraju Mada Peršić, Damjan Simić i Igor Baksa, dok je za tekst i režiju zaslužan Igor Baksa.

Ulaznice za predstavu puštene su u prodaju, a možete ih kupiti online putem Entrija ili fizički u poslovnici Mail Boxes Etc. u ulici bana Josipa Jelačića 1. Manji kontingent “Early bird” ulaznica u prodaji je od 3 eura (22,60 kuna), a nakon što se rasprodaju, cijena raste na 4 eura (30,14 kuna). Link za onlinu kupnju ulaznica je sljedeći:

https://www.entrio.hr/event/krleza-talent-show-19-culture-shock-festival-14294

Tko je najtragičniji lik hrvatskog dramskog imaginarijuma iz pera Miroslava Krleže? Zbog koga će publika patiti, a zbog koga plakati? Od smijeha, nadajmo se. Tko je zaslužio dramu o svom životu, a kome je i sam život drama? Odabrali smo desetak najvećih krležinih likova, te ih smjestili u suvremeni svijet lake zabave i spektakla.

Filip Latinovitz, Barunica Castelli-Glembay, student Vidović, Janez i Anka, Leda i Aurel, Leone Glembay, Krešimir Horvat i Laura Lenbach svoj će talent za tragediju pokazati u trima eliminacijskim igrama. Likovi jedan za drugim napuštaju show. Tko će se probiti, a tko propiti do finala? Udobno se smjestite i pozdravite naše natjecatelje!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.