(FOTO) Kviz Nogometne Ikone oduševio križevačke, ali i koprivničke fanove najvažnije sporedne stvari na svijetu

U sklopu 19. Culture Shock Festivala, u Križevcima je održan prvi po redu kviz Nogometne Ikone, koje su uredile i pripremile popularne Nogometne Ikone, pokret izrastao iz Facebook stranice, koji je, između ostalog, izrodio i najpopularniji sportski kviz u Hrvatskoj.

U organizaciji Udruge P.O.I.N.T. i Caffe bara Arteria, križevački i koprivnički igrači, ali i pokoja igračica, mogli su uživati u nekoliko rubrika zanimljivih pitanja. U igri je bilo ukupno 50 bodova, a na koncu je slavila koprivničko-križevačka ekipa naziva KC-HC s respektabilna 44 boda. Iza njih smjestili su se Calcio mercato, dok je pobjedničko postolje zaokružila ekipa inovativnog naziva – Bicikl Ivice Olića.

Kviz su vodili Ivan Mušlek i Marin Glamuzina iz udruge P.O.I.N.T., tehnička podrška bili su Mario Hudinec i Hrvoje Belani, a ukupno se na terasi Caffe bara Arteria skupilo 50 igrača i još nekoliko desetaka zainteresiranih gledateljica i gledatelja. Bogate nagrade osigurao je Caffe bar Arteria, a udruga P.O.I.N.T. omogućila je svim igračima besplatan kviz bez kotizacije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.