Dođite na subotnji proljetni buvljak Zaklade „Volim Križevce“

Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ u subotu, 6. svibnja 2023. godine od 9 do 13 sati organizira 5. humanitarni buvljak s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija mladima Križevaca u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. Buvljak je organiziran kao dnevna aktivnost na otvorenom u sklopu 19. Culture Shock Festivala.

Posjetitelje buvljaka na Trgu Josipa Jurja Strossmayera očekuju razne stvari – igračke, knjige, nakit i druge kućne potrepštine koje će biti razvrstane prema minimalnoj preporučenoj donaciji. Posjetitelji će moći, za svaku pojedinu stvar, donirati unaprijed određenu minimalnu donaciju ili više ukoliko žele i na taj će način dati svoj doprinos ovom humanitarnom cilju.

Zaklada „Volim Križevce“ od 2020. godine dodijelila je 49 stipendija mladima Križevaca, akcijama obilježava Tjedan filantropije i Svjetski dan činjenja dobrih dijela, a od prošlog ljeta provodi svoj prvi EU projekt „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ kojim podiže kapacitete Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ za društveno poduzetništvo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.