KTC u subotu s Rudarom u završnom kolu Lige za ostanak

Rukometaši križevačkog KTC-a u subotu u 18.30 dočekuju momčad Rudara iz samoborskog naselja Ruda u završnom, 10. kolu Lige za ostanak u Paket24 Premijer ligi. „Rudari“ su se osigurali, naši nisu, ali im niti pobjeda ne donosi izbjegavanje kvalifikacija za premijerligaški razred. Računica je takva da bi Osječani u petak morali doma izgubiti od Kaštelana, a KTC u subotu nadjačati Rudar i time preskočiti Osijek na ljestvici zbog boljeg učinka u međusobnim ogledima.

Malo je simptomatično što se sve utakmice posljednjeg kola ne igraju u istom terminu. KTC će u petak navečer saznati kako će se postaviti u subotu s Rudarom i hoćemo li nazočiti revijalnoj ili pravoj prvenstvenoj utakmici. Na subotnju utakmicu i rasplet prvenstva osvrnuli su se trener Sokač i igrač Mršić.

Što je – tu je. Odradit ćemo tu utakmicu, iako je, realno, 99 posto da ćemo morati igrati kvalifikacije. Nastojat ćemo, zbog ozljede, odmoriti Ostarčevića, ako neće trebati u ogledu s Rudarom, i okrenuti se onome što nas, najvjerojatnije, čeka, znači utakmicama u kvalifikacijama. U ponedjeljak je ždrijeb, Buzet ili Slatina. Maksimalno ćemo se pripremiti za te utakmice, 13. svibnja u Križevcima i 20. svibnja u gostima“, izjavio je Dalibor Sokač, trener KTC-a.

Ići ćemo definitivno na pobjedu, premda ne ovisimo sami o sebi i čekamo rasplet. Pretpostavljam da će to biti utakmica „odrađivanja“, a mi se pripremamo za kvalifikacijske oglede za ostanak u premijerligaškom razredu”, poručio je Darko Mršić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.