Učenici predstavljaju svoje fotografije Križevaca

Izložbom fotografija pod nazivom “Ulicama moga grada” počinje tjedan bogat događanjima kojima se gradske ustanove, škole i udruge pridružuju proslavi Dana grada. Autori fotografija su učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca s voditeljicom Anom Andrić, a otvorenje je danas u 13 sati u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković”.
U utorak, 18. travnja u 18 sati na programu je filozofska tribina u povodu 100. obljetnice objavljivanja knjige Povijest i klasna svijest (1923-2023) Georga Lukacsa. Na tribini će govoriti dr. sc. Lino Veljak,  dr. sc. Goran Sunajko, dr. sc. Hrvoje Jurić, dr. sc. Vanja Borš, dr. sc. Zvonko Šundov, a organizatori su su Gradska knjižnica i Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Petak 21. travnja u 19 sati rezerviran je za premijeru kazališne predstave “Tata na dar”, a prema dramskom tekstu Mire Gavrana odigrat će je dramska družina “Kolibrići”. Predstava je namijenjena djeci starijoj od pet godina. Besplatne ulaznice možete podići na glavnom pultu knjižnice.

ž
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.