Otvoren trgovački centar Supernova Križevci

Supernova Grupa otvorila je danas u Križevcima svoj novi, ukupno 16. po redu trgovački centar u Hrvatskoj. Novi trgovački centar proteže se na 7.044 četvornih metara i u njemu se nalaze trgovine modnih brendova, robe široke potrošnje i prehrambenih artikala, a uređen je kao retail park, poseban po tome što kupcima omogućava praktičnu i jednostavniju kupovinu te direktan ulazak u željenu trgovinu s parkirališta.
Posebno me veseli činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta. Vjerujem kako ćemo novim trgovačkim centrom privući brojne kupce koji sada na jednom mjestu mogu obaviti kupnju“, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe. Na svečanom otvorenju bili su župan Darko Koren i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.


Iznimno mi je drago što danas svjedočimo još jednoj vrijednoj poduzetničkoj investiciji koja je osigurala nova radna mjesta za brojne obitelji s križevačkog područja. Ovo pokazuje kako je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime na kojem gospodarski subjekti postižu respektabilne rezultate. Uvjeren sam kako će ovim projektom sektor trgovine dobiti dodatni zamah i upotpuniti svoju ulogu u cjelokupnom županijskom gospodarstvu. Čestitam investitorima te želim odlične poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti“, izjavio je župan Koren.


Drago nam je što je tako značajna tvrtka kao što je Supernova prepoznala Križevce za svoj novi trgovački centar za koji sam siguran da će se svidjeti svim našim sugrađanima. Svako radno mjesto u gradu je i više nego dobrodošlo s obzirom da se time smanjuje postotak nezaposlenosti, a pri čemu su upravo Križevci jedan od gradova s najmanjom stopom nezaposlenih osoba. Čestitam Supernova Grupi na provedbi ovog projekta i želim vam uspješan rad. Dobrodošli u Križevce“, rekao je zamjenik Šaško.

Otvoreno je osam trgovina, a još jedan modni brend svoju će trgovinu otvoriti uskoro. Novi trgovački centar Supernova Križevci radit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati, a za kupce i posjetitelje osigurano je i 190 parkirnih mjesta. Dolazak u Križevce u Supernova Grupi obilježili su i vrijednom donacijom u iznosu od 5.000 eura Dječjem domu “Sv. Marko Križevčanin”, ustanovi koja brine o djeci starijoj od sedam godina bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Za posjetitelje je danas priređen zabavni program uz nagradne igre i promotivne akcije koje će trajati cijelog vikenda.



default
20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Karmen piše:

    jako je lijepo čuti da je otvoreno 100 novih radnih mjesta,ali me žalosti što se ne radi o novoj proizvodnji i stvaranju nove vrijednosti.Pitanje je koliko će radnici biti zadovoljni plaćama u sektoru trgovine i naravno radom nedjeljom.

Komentari su zatvoreni.