Na Valentinovo objavljena „Pulpa“, prvi album rock benda „Flaner“

Križevačko-zagrebački alternativni rock bend „Flaner“ danas je na digitalnim platformama i kanalima objavio svoj album prvijenac „Pulpa“. Riječ je o autorskom materijalu na kojem je bend radio tijekom 2020. i 2021. godine, dok su u prošloj godini izdali čak tri singla – „Stvari“ u veljači, „Kaktus“ u svibnju te „Krug“ krajem rujna.

– Ne voliš pulpu? Nije ni bitno jer ovu ćeš obožavati! Iscijedili smo sve ideje i prelili ih u album, objavili su Flanerovci, napomenuvši da s albumom izlazi i njihov 4. singl sugestivnog naziva „Noćas“. Snimanje albuma financijski je omogućila križevačka udruga P.O.I.N.T.

„Flaner“ čine dvojica Križevčana, braća Luka Baričević (gitara, vokal) i Lovro Baričević (bubnjevi) te četvorica Zagrepčana, Džon Gečević (vokal, gitara), Borna Jaklenec (gitara), Tomi Tomaško (bas gitara) i Tomislav Miklež (klavijature).

Tekst i glazbu svih pjesama potpisuje Luka Baričević, aranžman zajednički „Flaner“ i Toni Tkalec iz Penthouse Studija, koji je također bio odgovoran za miks i mastering te uz Bornu Jakleneca potpisuje produkciju. Ilustraciju i animaciju novog i prethodno izdanih singlova izradio je Ivan Ivanović iz Heresy Design. koji je zaslužan i za omot „Pulpe“.

Od osnutka 2018. „Flaner“ su koncertno aktivni ponajviše u Zagrebu (Glazbena kuća; brucošijada Muzičke Akademije, Močvara; HR DEMO, Hard Place), Križevcima (Klub kulture; Dvorište K2; Robin ljetno kino) i Samoboru (8. Samoborski Rock Festival, Bunker).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.