Jedinstvena kadetska liga – Splićani lako s Križevčanima

Kadeti Splita s lakoćom su pobijedili vršnjake križevačkog Radnika 94:53 (30:9, 28:22, 18:14, 18:8) u 3. kolu Jedinstvene kadetske lige. “Žuti” su sve riješili u prvoj četvrtini u kojoj su ostvarili vodstvo od 21 koša. Radnikovcima je otegotna okolnost bila neigranje Brkića koji je, uz Katanovića, nositelj igre postave trenera Svobode. Katanović je i danas bio odličan s double-double učinkom, 18 koševa i 18 skokova.

“Križevci su bili bez prvog strijelca, a mi smo u utakmicu ušli s puno energije, rastrčani, puno poena iz tranzicije. I kada smo od prve do posljednje minute u stavu i agresivni, tada smo to mi. U Osijeku prije par dana nismo bili na nivou, sezona je duga i mi želimo rasti iz utakmice u utakmicu“, rekao je trener Splita Luka Škeva, a prenosi HKS. Trener Radnika Ivan Svoboda čestitao je Splitu na zasluženoj pobjedi.

 “Nismo bili ni blizu, 70 skokova ne smiju moji igrači dozvoliti. To je segment s kojim sam najnezadovoljniji. Nismo imali Juraja Brkića, s njim bi sve ovo bilo drugačije, ali to ne daje za pravo mojim igračima da dopuste ovakvu dominaciju u skoku“, izjavio je Svoboda.

Za Radnik su nastupili i postigli koševe: Fržović 5, Katanović 18, Supančić 10, Radić 6, Krišto 5, Filipović, Varga, Car, Jašarović 7, Ščetar, Berend 2, Jelak. Trener: Ivan Svoboda. Pomoćni trener: Bojan Hrandek. Kadeti Radnika u sljedećem kolu dočekuju Cibonu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.