Rajn zahvalio medijima na suradnji i poručio: Ova godina za Križevce je bila prilično uspješna

Gradonačelnik Mario Rajn, zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom, zahvalio je jučer predstavnicima medija na suradnji u ovoj godini. Riječ je o tradicionalnom druženju povodom blagdana, navodi Grad na svojim stranicama, na kojem je gradonačelnik za godinu na izmaku rekao da je bila prilično uspješna.

Odobreno nam je za sufinanciranje osam projekata, svi do reda u području energetske učinkovitosti odnosno obnovljivih izvora energije, što nam je iznimno bitno“, rekao je. Posebno je istaknuo činjenicu kako je ove godine uveden produženi boravak u križevačke osnovne škole i nadograđen Dječji vrtić Križevci te su smanjene liste čekanja na upis u vrtić.
Hvala što ste to pratili, hvala na svakoj dobronamjernoj kritici i na ono što ste ukazivali komunicirajući s građanima“, naglasio je gradonačelnik i dodao kako će se u 2023. godini nastaviti investicije u području odgoja i obrazovanja, očekuje se objava natječaja za financiranje izgradnje nove škole, završit će se projekt uvođenja LED javne rasvjete u križevačka naselja, te se nastavlja sufinanciranje solarnih elektrana na krovovima obiteljskih kuća. Što se tiče suradnje s državnim tijelima, pohvalio je suradnju s Hrvatskim vodama i Hrvatskim cestama na provedbi projekata od velikog značenja za grad.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.