Na drugoj IT radionici EU projekta RUKe učili kako surađivati u „oblaku”

U sjedištu Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” u Kozmološkom centru u Križevcima u petak, 16. prosinca 2022. održana je druga od planiranih šest IT radionica u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).

Radionicu pod nazivom „Dijeljenje datoteka i suradnja u oblaku” u trajanju od 90 minuta održao je dr. rer. nat. Andrej Dundović. Polaznici su naučili kako efikasnije surađivati u oblaku („cloudu”) te koje mogućnosti takva suradnja pruža.

Radionici su prisustvovali predstavnici uprave i zaposlenici Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” kao nositelja projekta te članovi i zaposlenici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, Astronomskog društva Perzeidi, Udruge P.O.I.N.T i Pučkog otvorenog učilišta Križevci kao projektnih partnera.

Održana radionica druga je od planiranih šest koje će se održati kroz narednih 12 mjeseci u sklopu projektnog elementa „Jačanje kapaciteta OCD-a i provedbe savjetovanja udruga kao poslodavaca u kriznim situacijama”.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.

Vezano

Komentari su zatvoreni.