Proglašenje najboljih hrvatskih motociklista – Križevčani bez premca

Križevački motociklisti nastavili su dominaciju u cestovnim moto utrkama za prvenstvo Hrvatske, a svečano proglašenje najboljih organizirao je MK Kvarner na Grobniku. MK Križevci uvjerljivo je ponovno osvojio klupsko državno prvenstvo kod brzinaca.

U klasi 1000 SST prvak je Boris Vadla, u klasi 600 SST treće mjesto osvojio je Ivan Višak, u klasi 300 SSP prvak je Karlo Gršić i drugi Davide Di Lenardo, a u klasi 125 SSP još jedan naslov pripao je Karlu Gršiću ispred Mirka Zidarića i Dina Varge. Križevčani su prvaci i u klupskom poretku skuteraša. U klasi 50 prvak je Luka Huzjak i treći Marko Šporer, a u klasi Open drugi je Branko Ognjanović i treći Marin Ian Di Lenardo. Mario Koren je u disciplini moto slalom osvojio drugo mjesto u klasi 2/2 i treće u klasi 3, a u moto reliju bio je treći u klasi 1.

U reliju klase 2, drugo mjesto osvojio je Matija Vrbančić i treće Mihael Prožek, a klub je drugi u ekipnom poretku. U klasi super moto drugi je bio Marin Ian Di Lenardo, a klub je, također, drugi u ekipnom poretku. Kod oldtimera u klasi 1 drugi je bio Ivan Radotović, dok je Tomislav Bartolec treći u klasama 3 i 5. U klasi 6 treće mjesto osvojio je Dražen Ciprić. MK Križevci je treći u klupskom poretku oldtimera.

Vezano

Komentari su zatvoreni.