Rukomet – Križevčani u nedjelju u Osijeku

Rukometaši KTC-a u nedjelju gostuju u Osijeku u 13. kolu Paket24 Premijer lige (Lige B). Križevčani su u prvom dijelu prvenstva, u šestom kolu, uvjerljivo pobijedili Osječane 31:19, ali će im, naravno, biti puno teže na osječkom parketu. Momčad niti ove sezone ne zaobilaze ozljede, viroze i korona, a trener Sokač je drugi puta u godinu dana prebolio koronu zbog koje nije bio na klupi u prošloj utakmici s Porečom.

Izdržat ćemo do kraja. Pokušat ćemo pobijediti i osvojiti bonus bodove. Nastojat ćemo u sljedeće dvije utakmice ostvariti pobjede i otići mirno na praznike“, rekao je Sokač. Utakmicu u Osijeku najavio je i Luka Vinković.

U nedjelju nas očekuje već tradicionalno teško gostovanje u Osijeku. Iako smo prvu utakmicu u Križevcima relativno lagano dobili, svi smo svjesni da nas u Osijeku očekuje sasvim drugačija utakmica. Domaćin će ,zasigurno, „nabrijan“ ući u utakmicu željan osvete za poraz u Križevcima, ali mi smo uvjereni da svojom kvalitetom, igrom u obrani i odličnim Šutalom na golu, možemo doći do bodova i u ovom susretu,” rekao je Vinković. KTC je peti na ljestvici s 9 bodova, Osijek šesti s 8.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.