MUP objavio natječaje za 127 radnih mjesta

Ministarstvo unutarnjih poslova jučer je objavilo prvi dio natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno i određeno vrijeme na koje se ravnopravno s ostalim kandidatima mogu prijaviti i osobe s invaliditetom. Traže se kandidati za 127 radnih mjesta i to čak 120 na neodređeno. Dvadeset osoba prima se za sjedište Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu, dok će se ostalih 107 zaposliti u 19 policijskih uprava u Hrvatskoj.

Najveći broj radnih mjesta odnosi se na liniju rada upravnih poslova. Naime, na poslovima koji se tiču osobnih isprava, statusnih pitanja stranaca, radnih i boravišnih dozvola za strance, u posljednje vrijeme je došlo do značajnog povećanja opsega posla, a prethodno provedenim anketiranjem Ministarstvo unutarnjih poslova je utvrdilo da u evidencijama nezaposlenih osoba u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje ima kandidata s odgovarajućom stručnom spremom i potrebnim kvalifikacijama. Popis otvorenih radnih mjesta po županijama nalazi se ovdje, a policijska uprava koprivničko-križevačka zapošljava višeg upravnog referenta u Odjelu za upravne poslove.

Rok za podnošenje prijava s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se podnijeti u roku od 8 dana, dakle do 1. prosinca, neposredno na adrese koje su navedene u natječaju na koji se javljate ili poštom na istu tu adresu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.