Moslavina iščupala bod u posljednjoj sekundi

Moslavina i KTC odigrali su neodlučeno 25:25 (10:15) u 11. kolu Paket24 Premijer lige. Križevčani su bili puno bliže pobjedi, u prvom poluvremenu vodili su i šest pogodaka razlike. Puno dramatike u drugom dijelu, Kutinjani su uspjeli izjednačiti rezultat, KTC je ponovno poveo i nekoliko minuta prije svršetka imao dva pogotka prednosti 22:24. U 57. i 58. minuti dvominutno isključenje zaradili su prvo Tandara i zatim Jurakić zbog namjernog igranja nogom i KTC je gotovo dvije minute bio s dva igrača manje na parketu.

Moslavina je izjednačila u 58. minuti, Masnec postigao pogodak za 24:25, a domaćin uspio izjednačiti u posljednjoj sekundi susreta. Poprilično oštra i, na trenutke, gruba utakmica u drugom poluvremenu. Šutalo je ponovno bio odličan na vratima KTC-a s 13 obrana, uz obranjen jedan sedmerac. KTC je u ovoj utakmici bio bez trojice prvotimaca, Markovića, Ostarčevića i vratara Prezelja.

Moslavina je 14 minuta bila s igračem manje, a KTC 16 minuta. KTC: Šutalo, Vinković 8 (6), Harča, Dujmović 1, Perajica 2, Jurakić 2, Maričić 3, Martinović, Ezgeta 5, Tandara 2, Masnec 1, Mršić 1 pogodak. KTC je šesti na ljestvici sa 7 bodova, a u sljedećem kolu u subotu u 18.30 igra s Porečom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.