Križevačke mažoretkinje spremaju se u nove pobjede

Gradonačelnik Mario Rajn danas je održao prijem za Križevačke mažoretkinje povodom izvrsnih rezultata postignutih na Svjetskom prvenstvu u Italiji. Nakon izvrsnih rezultata koje su postigle na Svjetskom prvenstvu pred desetak dana u Italiji, Križevačke mažoretkinje jučer su primile pohvale od gradskih vlasti.

Postale su svjetske prvakinje u dvije kategorije, velika formacija štap kadetkinje te Emma Antolić u kategoriji solo acrobatic. Uz ove rezultate, osvojeni su i sljedeći rezultati: Mia Stankovski 7. mjesto u solo štap kadeti, Mia Stankovski i Iva Prpić 3. mjesto u duo štap kadeti, Mia Stankovski i Iva Prpić 5. mjesto u duo pp kadeti, Dora Devčić 4. mjesto u solo štap juniori, Dora Devčić i Emma Antolić 3. mjesto u duo štap juniori, Dora Devčić i Emma Antolić 3. mjesto u duo pp juniori, mini pp juniorke 6. mjesto, velika formacija štap seniori 3. mjesto, te Ella Lučki i Rossana Tinodi 4. mjesto duo pp seniori.

Zaista sam ponosan na vas. Samo nastupiti na Svjetskom prvenstvu je velika stvar, a osvojiti ovako dobre rezultate je izuzetna stvar i na ponos ovom gradu. Iskrene čestitke na medaljama“, poručio im je gradonačelnik Mario Rajn tijekom prijema.

Mažoretkinje su prenijele svoja iskustva s natjecanja, a predsjednica Križevačkih mažoretkinja Vjera Devčić naglasila je kako su iznimno zadovoljne budući da je ovo prvo ovakvo natjecanje i apsolutno sve sudionice osvojile su medalje. Odmora ipak nema jer su već nastavile s treninzima budući da ih sljedeće godine očekuju nastupi u Zadru, Šibeniku, Mariboru i Luksemburgu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.