Novi lanac trgovina dolazi u Križevce, traže zaposlenike

Trgovački maloprodajni lanac Studenac traži zaposlenika za trgovinu u Križevcima i to na radno mjesto “voditelj prodavaonice”, a rok za prijave ističe danas. Za mjesto budućeg voditelja prodavaonice dovoljna je srednja stručna sprema, jednogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama i osnovno poznavanje rada na računalu. Budući da je u opisu posla navedeno da će voditelj upravljati manjim timom zaposlenika, za očekivati je da će Studenac zaposliti još radnika u Križevcima.

O dolasku Studenca govori se još od ljeta kad se počeo uređivati prostor u Zakmardijevoj ulici iz kojeg je izašao dotadašnji zakupac restoran Calypso, no uprava ovog maloprodajnog lanca nije nam potvrdila u koji će se prostor u Križevcima useliti.

Studenac je u vlasništvu poljskog investicijskog diva Enterprise investors, koji je u Hrvatskoj već kupio pekarski lanac Pan Pek te zadarske Sonik markete, porečke Istarske supermarkete i biogradski lanac Bure. Ove godine preuzeli su još 298 trgovina kutinskog lanca Lonia i proširili se s obale na Varaždinsku, Sisačko-moslavačku, Bjelovarsko-bilogorsku, Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Karlovačku i Koprivničko-križevačku županiju. Studenac ima oko 650 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, a naveliko otvara trgovine po Zagrebu. U prošloj je godini, piše Lider, ostvario 1,85 milijardi kuna prihoda.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.