Na Future Hubu o modelima učinkovitog upravljanja vremenom

Petnaestoro polaznika naučilo je prošlog vikenda učinkovitije upravljati svojim vremenom na radionici koju je u okviru projekta Future Hub Križevci vodila psihologinja Jelena Šverko. Kroz radionicu Kako učinkovitije upravljati svojim vremenom naučili su što je to prokrastinacija, kako osvijestiti što ih motivira, koje su učinkovite metode prioritizacije i postavljanja ciljeva.

Zahvaljujući korisnim alatima koje im je pokazala voditeljica radionice, naučili su kako izbjeći situacije poput onih u kojima, zbog premalo vremena, ne stižu ispuniti zadatke kako su ih zamislili. Predavačica Jelena Šverko magistra je psihologije koja radi kao specijalistica za ljudske resurse u IT agenciji Speck, a njenu radionicu pratili su Križevčani različitih profila.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno