Prijavite se na besplatnu radionicu – Kako učinkovitije upravljati svojim vremenom?

Udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci organizira još jednu dvodnevnu radionicu socijalnih vještina.

Radionica naziva “Kako učinkovitije upravljati svojim vremenom?” održava se dva dana, u petak, 21. listopada od 18 do 19:30 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta (Trg svetog Florijana 14) te u subotu, 22. listopada od 9 do 12 sati u prostoru udruge P.O.I.N.T. (Trg svetog Florijana 16). Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta. Napominjemo kako su prijave putem web obrasca obavezne, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://futurehub.krizevci.eu/signup

OPIS RADIONICE

Jeste li ikad pomislili da imate previše toga za napraviti, a premalo vremena? Ili da ste prekasno krenuli s nekim zadatkom i nemate dovoljno vremena napraviti ga kako ste zamislili?

Kroz radionicu “Kako učinkovitije upravljati svojim vremenom?” objasnit ćemo što je to prokrastinacija, kako osvjestiti što nas motivira, koje su učinkovite metode prioritizacije i postavljanja ciljeva, te koji su korisni alati za ostati organiziran. Svi polaznici dobit će certifikat o uspješnom pohađanju radionice. Prijave za radionicu obavezne su, a primaju se putem sljedećeg linka:

Predavačica je Jelena Šverko, magistra psihologije koja radi na poziciji specijalist za ljudske resurse u IT agenciji Speck.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.