Kako “kliknuti” na struju – traju prijave za predavanje o grijanju

Zbog sve više građana koji im se obraćaju u potrazi za novim načinima grijanja, energetska zadruga KLIK organizira predavanje na temu grijanja na električnu energiju. Građani će na predavanju od Bosch-ovih stručnjaka moći saznati kako iskoristiti električnu energiju za potrebe grijanja, koje su sve mogućnosti i što im se najviše isplati. Govorit će o dizalicama topline, električnim bojlerima (kotlovi) za grijanje, solarnim kolektorima za pripremu potrošne tople vode i kao potpora grijanju, klima uređajima ili ventilokonvektorima te preporučiti što je od toga, i u kojim slučajevima, najisplativije.


Pozivamo zainteresirane građane da dođu na ovo zanimljivo predavanje te iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o grijanju na struju a bit će prilike i postavljati pitanja našim predavačima“, poručuju iz KLIK-a.
Predavanje će se održati u ponedjeljak, 24. listopada u 19 sati u Energetsko-klimatskom uredu u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 8, no zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava putem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici:
https://forms.gle/MFkCVavUZDYR2yno6
Prijave se zaprimaju najkasnije do srijede, 19. listopada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.