Raspored projekcija u Kinu Križevci

U petak od 20 sati u Kinu Križevci se prikazuje horor Smiješak, čija je dvominutna najava uzbudila gledatelje diljem svijeta. Nakon što je bila svjedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umiješan i jedan pacijent, doktorica Rose Cotter počinje osjećati zastrašujuće pojave koje ne može objasniti. Dok nezamislivi užas počinje obuzimati njezin život, Rose se mora suočiti sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživjela i pobjegla od zastrašujuće, nove stvarnosti. U filmu glume i Sosie Bacon, Jesse T. Usher, Rob Morgan, Kyle Gallner i Caitlin Stasey.

Subota navečer kao stvorena je za romantičnu komediju i to s Julijom Roberts i Georgeom Clooneyjem. U filmu Karta za raj u ulozi rastavljenog bračnog para u zajedničkoj misiji, pokušat će spriječiti svoju zaljubljenu kćer da napravi istu grešku koju su oni napravili – udati se. Roberts i Clooney sreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova kći se udaje za tipa kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, oni ju žele spriječiti u tome.
Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu njih dvoje provode u svađi, no indiciraju li stalne trzavice neku preostalu kemiju? I hoće li zaustaviti kćer od onog što oni smatraju pogreškom?

U stalnom terminu za crtić, u subotu u 17 i nedjelju u 10 sati, ovaj se vikend prikazuju Otpisanci. Op i Ed su brat i sestra – slatke, krznene životinje u obliku krafne koje žive na Galapagosu. Ova dva ljupka stvorenja igrom slučaju krenu na put kroz vrijeme, od 1835. pa sve do danas. Upoznaju sva čuda modernog svijeta i upoznaju psa koji im pokušava pomoći da shvate gdje se uopće nalaze. Odvodi ih u muzej u kojem na svoj užas saznaju da je njihova vrsta izumrla upravo kada su njih dvoje krenuli na put kroz vrijeme. Op i Ed shvaćaju da se po svaku cijenu moraju vratiti u svoje vrijeme i spasiti svoje pripadnike od izumiranja. Ulaznice za sve projekcije mogu se rezervirati na stranici Kina Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.