Polumaraton Kalnik-Križevci ima novog starog pobjednika i novi rekord staze

Ivan Dračar iz HAAK Mladost pobjednik je 13. županijskog polumaratona Kalnik-Križevci KTC i novi je rekorder staze s rezultatom 1:11:55. Minutu i pol poslije njega u cilj na novouređeni stadion i atletsku stazu utrčao je Ante Živković iz AK Dubrovnik i odmah iza njih Danijel Peček iz AK Kvarner Rijeka. Najbrži Križevčanin bio je Danijel Katalenić koji je utrku istrčao za 1:21:24, kao šesti u ukupnom poretku. Najstariji sudionik bio je Drago Pintarić.

Od žena je najbrža bila Marija Vrajić iz AK Maksimir, druga je Jasmina Ilijaš i treća Doris Blažević. Od Križevčanki je najbrža bila Petra Vrhovec koja je u cilj ušla ukupno 45. i 10. od žena. Najstarija sudionica bila je Martina Dalić koja je svoju novčanu nagradu za plasman darovala djevojčicama AK Križevci. Svi rezultati 13. Županijskog polumaratona “Kalnik-Križevci ’22 – KTC”.

U utrci Križevačka osmina koja se trčala gradskim ulicama, najbrži je bio Ognjen Mergon iz AK Križevci koji je 5.28 km istrčao za 18:05. Oliver Orešić iz AK Koprivnica bio je drugi, a Viktor Sabo iz tima Dabreki treći.

Od žena je najbrža bila Sara Špiranec koja je u ukupnom poretku bila peta. Naša Tara Večenaj iz AK Križevci ušla je druga, a Martina Horvat iz AK Svetice treća. Utrku su istrčala 43 atletičara i 39 atletičarki, a najstariji sudionici bili su Zvonko Stipić kod muškaraca i Renata Smojver kod žena. Svi rezultati “3. Križevačke osmine”.

Dječje utrke Radost trčanja

vrtići 4 godine i mlađe

djevojčice 60 metara: 1. Tara Šegrt 2. Emilia Šestak 3. Zara Draksler

dječaci 60 metara: 1. Mateo Marinić 2. Šimun Krušić 3. Vid Martinčić

vrtići 5 i 6 godina

djevojčice 60 metara: 1. Kaja Martinčić 2. Franka Sokač 3. Denia Ibrahimagić

dječaci: 1. Luka Knapić 2. David Štefojić 3. Ivano Koprić

1. i 2. razred djevojčice 100 metara:

djevojčice: 1. Marta Balen 2. Tara Baksa 3. Karla Salopek

dječaci: 1. MIhael Mikec 2. Fran Prepolec 3. Samuel Plantić

3. i 4. razred djevojčice 200 metara:

djevojčice: 1. Katarina Popović 2. Olja Jelen 3. Sara Leskovar

dječaci: 1. Luka Lovreković 2. Toma Prepolec 3. Patrik Šestak

5. i 6. razredi djevojčice 300 metara:

djevojčice: 1. Klara Rađa 2. Ema Brezović 3. Karmen Maksić

dječaci: 1. Petar Kuzmić 2. Dominik Doskočil 3. Jan Blašković

Utrke su organizirali Atletski klub Križevci i Zajednica športskih udruga Križevci pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačka županije, Grada Križevaca i Općine Kalnik.

Vezano

Komentari su zatvoreni.