Križevci postaju središte gaminga

U rujnu s provedbom kreće novi projekt udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca pod nazivom “Sandbox Game Dev Workshops“. Radi se o edukacijama iz domene razvoja računalnih igara za srednjoškolce. Projekt je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, a uključuje radionice iz digitalnog crtanja (2D art) i animacije, 3D modeliranja (Blender) i programiranja (Unity/C#).

Osim radionica planirana su i gostovanja profesionalaca iz industrije (Matija Vigato, Luka Črneli, Leo Tot) i posjete renomiranim game dev studijima i inkubatoru PISMO u Novskoj. Mentori na edukacijama su P.O.I.N.T.-ovac Ivan Ivanović (Heresy Design) za crtanje i animaciju, Mladen Bošnjak (Misfit Village) za 3D modeliranje i Nikola Zeman (Kiqqi Productions) za Unity / C# programiranje.

Za polaznike je osigurana oprema (laptopi, grafički tableti, softver), a radionice će se održavati u prostorijama novog križevačkog Kozmološkog centra i Pučkog otvorenog učilišta.

Od idućeg tjedna počinju prezentacije projekta u križevačkim srednjim školama, a broj prijava je ograničen (samo 20!), pa vas ovim putem pozivamo da se pravovremeno prijavite na e-mail: sandbox@udruga-point.hr ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sandboxworkshops, te osigurate svoje mjesto na radionicama. U prijavi navedite: ime i prezime, adresu, dob, kontakt mail i broj telefona.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.