Raspored projekcija u Kinu Križevci

Još jednom projekcijom filma Elvis u petak 2. rujna u 20 sati počinje vikend u Kinu Križevci. Film istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Tom Hanks). Priča govori o njihovom odnosu kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave.

U subotu u 17 i u nedjelju u 10 gleda se crtić Tuljani specijalci. Priča je to o neustrašivom tuljanu Quinnu koji, nakon što je izgubio najbolju prijateljicu, okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac. Quinn i njegov tim lukavim trikovima brani svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika jer želi dokazati da tuljani nisu samo hrana za morske pse.

U subotu od 20 sati prikazuje se film Tri tisuće godina čežnje, s Tildom Swinton i Idrisom Elbom. Uspješna, ali usamljena akademkinja, dr. Alithea Binnie na konferenciji u Istanbulu susreće Djina koji joj nudi tri želje u zamjenu za svoju slobodu. Ovo predstavlja dva problema. Prvo, doktorica sumnja da je on uopće stvaran, a drugo, budući da je znanstvenica, zna vrlo dobro sve priče o ‘pogrešnim’ željama. Djin je pak nastoji uvjeriti u suprotno pričajući joj fantastične priče o svojoj prošlosti. U konačnici doktorica zaželi želju koja ih oboje iznenadi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.