(VIDEO) U subotu u Hrvatskom domu kazališna satira koja mami suze na oči!

U subotu, 3. rujna na kazališnim daskama Velike dvorane Hrvatskog doma u Križevcima, u sklopu 18. Culture Shock Festivala, odigrat će se nikad aktualnija kazališna satira u izvedbi slavnog dvojca hrvatskog (ne)zavisnog teatra – Svena Jakira i Igora Bakse. “Don Quijote od Hrvatske” je tu da prokaže krivde i nepravde, da nam pruži posljednji poziv upomoć i vrati nas tamo gdje je bitno – u kazalište kao mjesto susreta društva, zabave, smijeha, suza, umjetnosti i zdravog razuma!

>>> Link za kupovinu ulaznica

Starija festivalska publika može se prisjetiti sada već daleke 2006. godine i koncerta međimurskog etno-sastava “Komedija” u kojem je Baksa tada bio u ulozi vokala i svirao gitaru, a 2012. nastupio je i na premijernom izdanju Crosstown Music Festivala, koji je okupljao kantautorske snage iz Hrvatske i inozemstva. Deset godina iskusniji i u društvu kolege glumca i prijatelja, Baksa će nas povesti na nezaboravno putovanje bistrog viteza od Manche i njegovog vjernog pratitelja Sancha Panze i njihovu borbu s hrvatskim vjetrenjačama!

Autor predstave je Igor Baksa, dramaturški ju je priredila Anja Pletikosa, a glumački dvojac potpisuje i režiju. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice se mogu nabaviti u poslovnici Mail Boxes Etc. u ulici bana Josipa Jelačića 1 te online putem sustava Entrio za svega 30 kuna!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.