Raspored projekcija u Kinu Križevci

Kino vikend u petak u 20 sati otvara Zvijer, najnapetiji triler ovog ljeta čija priča prati obitelj koja postane lovina bijesnog lava. Idris Elba glumi doktora Natea Danielsa, udovca koji svoje kćeri odvede na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula. Putovanje im je trebalo donijeti mir te ih zbližiti nakon tragičnog događaja, no to se sve promijeni kad u jednom selu pronađu tijela ubijenih stanovnika. Razjareni lav ljude vidi kao neprijatelje nakon što je preživio napad krivolovaca te napada svakog tko mu se nađe na putu.

U subotu u 17 i u nedjelju u 10 gleda se crtić Tuljani specijalci. Priča je to o neustrašivom tuljanu Quinnu koji, nakon što je izgubio najbolju prijateljicu, okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac. Quinn i njegov tim lukavim trikovima brani svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika jer želi dokazati da tuljani nisu samo hrana za morske pse.

Ljubavna drama Poslije svega: Zauvijek sretni snimljena je prema bestseleru spisateljice Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih. Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Tessa više nije slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Odgovor doznajte u subotu u 20 sati u Kinu Križevci.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se unaprijed rezervirati na stranici kina.

Vezano

Komentari su zatvoreni.