Veliko pojačanje: Ivan Svoboda novi je igrač Radnika

Uprava KK Radnik Križevci proteklog je vikenda odradila velik posao. Prvo su predstavili novog trenera, na klupu će umjesto Ante Tomasa sjesti Tomislav Matoić, a pored toga dogovoreno je i veliko pojačanje. U dres Radnika vraća se Ivan Svoboda, jedan od najboljih izdanaka križevačke košarke u posljednja dva desetljeća te igrač sa zavidnom prvoligaškom karijerom.

Svoboda je prošao kroz omladinski pogon Radnika, a bogato iskustvo u najvišem razredu hrvatske klupske košarke skupio je igrajući za Zagorje Tehnobeton, KK Križevci, Zabok, da bi posljednjih šest sezona nosio dres zagrebačke Hermes Analitice. U svakoj od sezona u Hermesu bio je na dvocifrenom broju poena te jedan od nositelja igre. Prošle sezone Hermes je igrao u 2. ligi, gdje su do posljednjih kola bili u konkurenciji za povratak u elitni rang, do čega na koncu nije došlo.

35-godišnji Svoboda predstavljat će veliko pojačanje izuzetno mladoj momčadi Radnika, posebno jer su se u odnosu na prošlu sezonu umirovili Maslić, Hrandek i prvi playmaker Matoić. Pored angažmana na parketu, spomenimo i da je Ivan Svoboda jedan od trenera u omladinskom pogonu kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.