Počinje besplatna škola plivanja za predškolce

Križevački predškolci i učenici nižih razreda osnovne škole, njih 60, i 20 učenika s teškoćama u razvoju i ovog će ljeta naučiti plivati zahvaljujući Zajednici športskih udruga Križevci kojoj su odobrena sredstva na natječaju Ministarstva turizma i sporta “Hrvatska pliva” za obuku neplivača.

Škola plivanja na križevačkom bazenu starta u utorak 5. srpnja u terminu od 18 do 20 sati. U 20 sati obuke kroz srpanj i kolovoz naši mali sugrađani će proplivati, garantiraj voditeljica projekta Snježana Mergon. Obuka će se organizirati u 8 grupa po desetero djece s kojom će raditi iskusni učitelji plivanja, profesori kineziolozi Darinka Šimunčić, Antonija Ščetarić Hrg, Alen Pavliček i Snježana Mergon, tajnik zajednice Draženko Kovačić i volonteri Centra za mlade Križevci. 
Roditelji mogu prijaviti djecu do popune slobodnih mjesta na : 
Snježana Mergon, prof. – voditeljica projekta – kontakt: 099 271 2120   
Potpisani obrazac možete dostaviti na e mail: zajednica.kz@gmail.com  


Paralelno će se provoditi i Škola plivanja za 3. razrede gradskih osnovnih škola za koju i ove godine
postoji veliki interes – popunjene su četiri grupe sa po 20 polaznika. Školu će voditi profesori Darinka Šimunčić i Alen Pavliček. “Veselimo se još jednom razigranom ljetu na našim bazenima“, poručio je tajnik Draženko Kovačić i zahvalio partneru u projektu Plivačkom klubu Vidra iz Varaždina i tvrtki “Latino” na suradnji. 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.