Izašao je drugi singl rock benda ‘Flaner’ – ‘Kaktus’

Tri mjeseca nakon objave prvog singla s njihovog dugosvirajućeg albuma prvijenca, križevačko-zagrebački alternativni rock bend Flaner objavio je jučer singl “Kaktus”, i ovaj put u obliku službenog video-spota s tekstom pjesme, na društvenoj mreži YouTube. Tekst i glazbu potpisuje Luka Baričević, aranžman zajednički Flaner, za snimanje, miks i mastering odgovorni su Toni Tkalec i Penthouse Studio, a ilustraciju i animaciju potpisuje Ivan Ivanović iz Heresy Design.

Iako naziv autorskog albuma još nije službeno objavljen, zna se da je Flaner na njemu radio tijekom dvije pandemijske godine, a snimanje je financijski omogućila križevačka udruga P.O.I.N.T. Flaner su: Luka Baričević (gitara, vokal), Džon Gečević (vokal, gitara), Borna Jaklenec (gitara), Tomi Tomaško (bas gitara), Tomislav Miklež (klavijature) i Lovro Baričević (bubnjevi).

Izlazak njihovog prvog singla “Stvari” popratilo je više nacionalnih i lokalnih radijskih postaja te glazbenih i kulturnih portala, poput SoundGuardian.com i Ziher.hr, gostovali su u eteru Rock&Off radija te emisiji “Zvučni Zid” Radio Studenta, a prošle su subote nastupili na 17. Cash & Carry – Danu otvorenih vrata umjetnosti na zagrebačkom Jabukovcu.

Flaner je od osnutka 2018. imao više koncerata u Zagrebu (Glazbena kuća; brucošijada Muzičke Akademije, Močvara; HR DEMO, Hard Place), Križevcima (Klub kulture; Dvorište K2; Robin ljetno kino) i Samoboru (8. Samoborski Rock Festival, Bunker). Križevčani i gosti ih imaju prilike čuti uživo već u subotu, 28. svibnja u Klubu kulture u sklopu programa “Little Band Revolution”.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.