Lista čekanja na upis u Dječji vrtić Križevci – uskoro novi javni poziv za upis u dograđeni dio

Zbog manjka mjesta u vrtićkim kapacitetima Grad Križevci prošle je godine krenuo s dogradnjom Dječjeg vrtića Križevci kako bi se omogućio dodatan upis još 50-ero djece. Radovi na dogradnji završili su prošlog mjeseca, prošlog tjedna obavljen je tehnički pregled te se trenutno čeka potrebna dokumentacija za ishođenje uporabne dozvole.

Bez uporabne dozvole nije bilo moguće provesti upise za dograđeni dio u Dječjem vrtiću Križevci pa je stoga nakon provedenih upisa u razdoblju od 7. do 14. travnja na listi čekanja ostalo 77 djece koja zadovoljavaju uvjete upisa. Međutim, iz Grada obavještavaju sve zainteresirane roditelje da će se po dobivanju uporabne dozvole raspisati novi javni poziv za upis u Dječji vrtić Križevci i tako popuniti svi smještajni kapaciteti te znatno smanjiti lista čekanja.

“Svjesni činjenice da će dio djece ostati neupisan, što je i posljedica većeg broja rođene djece prošle godine, Grad Križevci učinit će sve da niti jedno dijete koje ima uvjete za upis ne ostane bez mjesta u vrtiću. Uskoro će se prijaviti projekt izgradnje novog dječjeg vrtića u naselju Karane i pokušati ostvariti financiranje kroz najavljena sredstva Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Molimo roditelje za strpljenje te još jednom ističemo da Grad Križevci sufinancira smještaj djece koja nisu ostvarila upis u vrtiće na području grada u dječje vrtiće na području susjednih općina te u obrtu za čuvanje djece u Križevcima”, poručili su ovim putem.

Rezultate upisa možete vidjeti ovdje: Rezultati upisa – Dječji vrtić Križevci (krizevci.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.