[FOTO] Križevci imaju izvrsne sportaše, najbolji od njih sinoć su nagrađeni

 

Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci i Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba “Križevci 1252” najuspješniji su sportašica i sportaš grada Križevaca za 2021. godinu, dok je Karlo Sačarić iz streljačkog kluba Križevci 1252 najperspektivniji sportaš, proglašeno je sinoć na svečanosti koju je organizirala Zajednica sportskih udruga Križevci u Turističko informativnom centru.
Titulu najuspješnije muške perspektivne sportske ekipe odnijela je kadetska ekipa SK Križevci 1252, dok je najuspješniji sportski klub Motociklistički klub Križevci. Najuspješnijim sportskim trenerom proglašen je Dragutin Sačarić iz SK Križevci 1252, a plaketu za zaslužnog sportskog djelatnika dobio je Tomislav Maslić iz Košarkaškog kluba Radnik, koji je zahvalio na priznanjima uime svih nagrađenih. “Svi mi koji smo aktivni u amaterskom sportu smo veliki entuzijasti i čestitam svim trenerima i klubovima na trudu koji ulažu u rad s mladima kao i lokalnoj zajednici koja nas prati. U Križevce sam doselio pred 12 godina i izuzetno sam ponosan na današnju nagradu i sretan što ste prepoznali taj entuzijazam“, emotivno je izjavio Maslić.
Posebna priznanja za ostvarene sportske rezultate u prošloj godini dobili su Matija Udvari i Filip Srbljinović iz SK “Križevci 1252”, Matija Berend iz Boksačkog kluba Ronin, Hrvoje Kašik, Petar Kuzmić, Marcela Gudić i Tihomir Gudić iz AK Križevci. Zahvalu na primljenom priznanja u ime nagrađenih uputio je Tomislav Maslić, dobitnik priznanja za zaslužnog sportskog djelatnika. Priznanja su dobili i svi nominirani po kategorijama i to: perspektivni sportaši Borna Katanović (KK Radnik), Karlo Gršić (MK Križevci) i Petar Marenčić (MK Križevci), sportašica Ida Šimunčić (AK Križevci), sportaši Ivan Višak (MK Križevci) i Antonio Dragašević (Taekwondo klub Radnik), sportski djelatnici Zlatko Mustić (Planinarsko društvo Kalnik), Kristijan Fletko (MK Križevci) i Stevo Brujić (Boćarski klub Bulin Pan) te juniorska ekipa SK Križevci 1252.

“Posljednjih godina ulaže se u izgradnju sportske infrastrukture i značajno su povećana financijska sredstva kojima financiramo redovan rad klubova”, rekao je predsjednik Zajednice športskih udruga Branislav Pengov, dok je pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel čestitao svima koji su se prošle godine uspjeli othrvati različitim ograničenjima zbog epidemioloških mjera i postigli uspjehe. Uz njih, nagrade sportašima uručili su župan Darko Koren i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko. U glazbenom dijelu programa nastupio je Komorni sastav tambura Glazbene škole Alberta Štrige kojeg vodi profesor Igor Kudeljnjak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.