Objavljeno koliko iznose prosječne neto plaće u 10 najvećih križevačkih tvrtki

U povodu Dana grada Križevaca, Financijska agencija analizirala je rezultate poduzetnika sa sjedištem u Križevcima u 2020. godini. O osnovnim rezultatima koje je Fina objavila pisali smo prije nekoliko dana, a jedan od detaljnijih rezultata koji zanima građane svakako su prosječne neto plaće u vodećim križevačkim tvrtkama.

Fina je objavila te iznose za 2020. godinu, prvu u kojoj je gospodarstvo bilo opterećeno pandemijom. Listu od top 10 poduzetnika sa sjedištem u Križevcima prema ukupnim prihodima u 2020. godini predvode, očekivano, giganti poput Radnika i KTC-a, dok su svoje mjesto na ovoj listi još našli Poljocentar d.o.o., Robin d.o.o., ITS-RB d.o.o., Monolitinvest d.o.o., Agro-Vet d.o.o., S.C. Metalne konstrukcije d.o.o., Trgo-Agencija d.o.o. i PCS Ferenčak d.o.o..

Najveću prosječnu neto plaću u 2020. godini isplatio je Radnik, čiji su radnici mjesečno dobivali 9.941 kunu. Potom sa 7.260 kuna slijedi ITS-RB, a nakon njih i S.C. Metalne konstrukcije s nešto manje od sedam tisuća kuna plaće (6.861).

Koliki su u 2020. godini iznosili ukupni prihodi i prosječne neto plaće u spomenutih 10 tvrtki, možete detaljno pogledati u priloženoj tablici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.