Saznajte sve o sunčanim elektranama i grijanju na struju

Zbog poskupljenja cijena energenata postalo je više nego ikad prije jasno koliko je važna energetska neovisnost i ulaganje u obnovljive izvore energije. Zabrinutost građana svakodnevno raste, a time i interes za sunčanim elektranama ili pak promjeni sustava grijanja te prelazak s plinskog grijanja na grijanje električnom energijom.

Zbog svakodnevnih upita građana koji posjećuju naš Energetsko-klimatski ured, ali i upita koje dobivamo e-mailom od građana iz cijele Hrvatske, odlučili smo organizirati predavanje i panel raspravu na temu sunčanih elektrana te o mogućnostima grijanja na električnu energiju na kojem će građani moći saznati sve što ih zanima od stručnjaka koji se bave projektiranjem takvih sustava“, poručuju iz KLIK energetske zadruge.


Bit će riječi o javnim pozivima za sufinanciranje obnovljivih izvora energije, uvjetima i dokumentaciji koja je potrebna za prijavu. Nakon kratkog predavanja, ovlašteni inženjer elektrotehnike Dejan Dedeić, koji se bavi projektiranjem i izgradnjom sunčanih elektrana i ovlašteni inženjer strojarstva Duško Borojević, koji projektira strojarske instalacije, odgovarat će na pitanja građana. Svoja iskustva podijelit će i Zlatko Vukonić i Krešimir Konfic koji već koriste obnovljive izvore energije za grijanje.
Broj sudionika je ograničen pa se zainteresirani građani trebaju prijaviti do četvrtka 14. travnja putem obrasca na kojem mogu postaviti i pitanja koja ih zanimaju. Predavanje i panel rasprava su u utorak 19. travnja u 18 sati u kino dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.