Troje mladih ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Križevcima

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a obje su se dogodile u Križevcima i okolici.

Jučer, 24. ožujka, oko 23.40 sati u Križevcima 22-godišnja vozačica upravljala je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake i kretala se Ulicom kralja Petra Krešimira u smjeru Ulice Križevčine. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u lijevi putni kanal. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica te dvojica putnika starosti 29 i 19 godina. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Ranije istog dana, oko 11.15 sati u mjestu Gračina 58-godišnji vozač je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom MZ u smjeru Bukovja Križevačkog. Uslijed neprilagođene brzine vozač je pao s motocikla i zadobio ozljede, čija će kvalifikacija biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozaču je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.