Autobusi opet na prigorskim cestama, mjesečne karte već od 17 kuna

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren i predstavnici prijevoznika prošli su tjedan potpisali dvogodišnje ugovore o javnoj usluzi prijevoza putnika u cestovnom prometu. Potpisnici su bili direktor Čazmatrans prometa d.o.o. Damir Pavlović, direktor obrta za prijevoza i usluge Autoprijevoznik Željko Šubić, direktor Podravina Express Tours d.o.o. Karlo Ormanec te u ime Autoprijevozničkog obrta Škriljak – Mihael Škriljak.

Ovim projektom obuhvaćeno je 79 autobusnih linija – 44 županijske i 35 međužupanijske linije na kojem će prometovati autobusi četiri ranije navedenih autoprijevoznika koji će dogovorenim linijama obuhvatiti čak milijun i pol kilometara na godišnjoj razini. Ukupna vrijednost projekta iznosi 22 milijuna kuna pri čemu Županija sudjeluje s 5,5 milijuna kuna, a država sa 16,5 milijuna kuna.

Objavljene su i linije koje će se obuhvatiti projektom, kao i cijene mjesečnih i pojedinačnih karata. Učeničke mjesečne karte za zonu od 0 do 5 kilometara bit će dostupne već od 17,60 kuna, a kompletan cjenik i linije možete pogledati na sljedećim poveznicama:

>>> Cjenik karata po zonama

>>> Mreža linija županijskog prijevoza putnika

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.