Rene Bitorajac i Igor Mešin stižu u Križevce s hit predstavom

Križevačka publika uskoro će imati priliku uživati u još jednoj hit predstavi s poznatim licima hrvatske scene. Luda kuća koju predvode Rene Bitorajac i Igor Mešin predstavlja show predstavu “Idemo uživo”.

Ovu show predstava ugostit će Velika dvorana Hrvatskog doma u subotu, 26. ožujka u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su putem sustava Entrio.

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se, zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 6 sezona Super talenta i 5 sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama.

Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom. Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu?

Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač?
Kako je bilo biti voditelj nekada?
Koja publika nema sreće?
Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada?
Zašto ne u SAD?
Kakvi su nam susjedi?
Kako upisati Akademiju i zašto?
Kako se kradu sekunde na televiziji?
Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama?
Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru za..banciju?
Treba li slušati redatelja?
Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje?

Uvjetovano epidemiološkim mjera i odlukama Stožera, koje su stupile na snagu od 5. studenoga 2021, ulaz na predstavu bit će moguć isključivo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde.

Vezano

Komentari su zatvoreni.