Kapetan Radnika Tomislav Matoić pretrpio tešku ozljedu koljena

foto: KK Radnik

Košarkaši Radnika prethodnog su vikenda u derbi utakmici 2. muške lige sjever pobijedili vodeću Ivančicu sa 63:60, no slavlje zbog pobjede zasjenila je ozljeda koljena kapetana ekipe i nositelja igre Tomislava Matoića. Crne slutnje potvrdili su jučer navečer rezultati magnetske rezonance koja je potvrdila rupturu prednjeg križnog ligamenta, jednu od najtežih sportskih ozljeda.

Zbog spomenute ozljede, 33-godišnji Matoić izostajat će s parketa do kraja sezone, čime je Radnik pretrpio težak udarac u borbi za naslov prvaka. Koliko momčad Ante Tomasa nije imala sreće s ozljedama ove sezone, najbolje ocrtava činjenica da je istu ozljedu pretrpio prvi centar ekipe Ivan Martinčić, a van stroja je već neko vrijeme i najveći klupski talent Borna Katanović, koji je doživio prijelom fibule. Radi se o trojici igrača koji su bili ponajbolji igrači Radnika do trenutka ozljede i pravo je čudo da je Radnik usprkos brojnim problemima još uvijek u borbi za prvo mjesto.

Ova vijest momčad Radnika zatekla je svega nekoliko dana uoči ključne prvenstvene utakmice. Naime, za vikend slijedi gostovanje u Virju kod Podravca, koji kao i Radnik i Ivančica ima omjer od 11 pobjeda i 3 poraza. Dodatnu glavobolju Anti Tomasu predstavljaju ozljede Marka Jukića i Marija Matoića, čiji je nastup u Virju upitan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.