Maslić uoči derbija Radnika i Ivančice: “Ključna utakmica za nas, očekujemo glasnu podršku navijača”

Košarkaši Radnika sutra od 19 sati igraju veliki derbi 2. muške lige sjever, a na parkete križevačke dvorane dolazi Ivančica. Dvoboj je to trećeplasiranog sastava Ante Tomasa, te gostiju iz Ivanca koji dijele prvo mjesto s Podravcem iz Virja s pobjedom više od Radnika.

Ova utakmica bit će možda i posljednja prilika Radnika da se vrati u bitku za prvo mjesto, stoga iz kluba pozivaju sve navijače da dođu na utakmicu i podrže domaći sastav. Za najavu utakmice kontaktirali smo Tomislava Maslića, sportskog tajnika kluba, ali i jednog od stožernih igrača pod obručem Radnika.

“Ekipa Ivančice igra jako dobru košarku, dugo su na okupu u istom sastavu i ove sezone doživljavaju svoj vrhunac. Krasi ih tzv. small ball košarka, gdje se u napadu oslanjaju na dobar šut, dok su u obrani izuzetno agresivni i dobro pokrivaju i preuzimaju. Definitivno zaslužuju poziciju na kojoj se nalaze. Jedina šansa kako bi obranili svoj teren je da odgovorimo jednako agresivnom igrom”, najavio je Maslić gostujući sastav, a potom još malo pojasnio zašto je sutrašnji dvoboj izuzetno bitan:

“Utakmica je ključna za nas iz razloga jer nam predstoje dva derbija. Nakon Ivančice, čeka nas gostovanje u Virju kod Podravca, tako da bi sutrašnjom pobjedom ostali u borbi za sami vrh, te bi se rasterećeni i bez imperativa uputili na gostovanje u Virje, a takve su ekipe u pravilu najopasnije na gostujućem terenu. Zbog svega navedenog ovo je izuzetno bitna utakmica za nas i očekujemo dosta ljudi u dvorani, kao i glasnu podršku naših navijača uz čiju pomoć ćemo lakše ostvariti željeni cilj”, zaključio je Maslić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.