Radnik za 100 milijuna kuna obnavlja hotel i gradi novu upravnu zgradu

Tvrtka Radnik aktivna je na brojnim gradilištima diljem županije, ali i šire. Što se naših krajeva tiče, zaduženi su za velike projekte Aglomeracije u Križevcima i Đurđevcu, ali i obnovu upravne zgrade Podravke. Novi veliki radovi najavljuju se i za Križevce.

Mirko Habijanec, direktor Radnika, tvrtke vlasnika hotela Kalnik, najavio je u razgovoru za Lider Media kako će tvrtka uložiti znatna sredstva u izgradnju nove upravne zgrade i obnovu hotela. Vijest je ovo koju će s odobravanjem dočekati brojni Križevčani, barem kada se govori o hotelu, koji je jedno od “ružnih pačeta” centra grada.

Po kategorizaciji ima tek dvije zvjezdice i blago rečeno vapi za temeljitom rekonstrukcijom, a Habijanec najavljuje skori početak radova.

“Ove ćemo godine ulagati u sebe. Počet ćemo raditi upravnu zgradu i obnovu hotela Kalnik. U naredne dvije godine u to ćemo uložiti oko sto milijuna kuna. Projekti su već u zamahu, potvrda i uvjeti za izvedbu glavnog projekta su napravljeni i mislim da ćemo od polovice godine krenuti u izgradnju, možda i prije. Vidite da nam je tu tijesno, zaslužili smo imati ugodnije radne prostore”, rekao je za portal Lider Media.

Pored toga, Habijanec je najavio i ulaganje u rodnom mjestu. Naime, poslovni centar naumio je izgraditi u Svetom Ivanu Žabnom s željom da ga oživi s poslovnim prostorima i nešto stanova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.