Čak tri prometne nesreće u jednom danu na križevačkom području

U dnevnom izvješću Policijske uprave koprivničko – križevačke nalaze se i tri prometne nesreće koje su se jučer dogodile, sve na području našeg grada, od čega jedna s ozlijeđenom osobom i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Kako policija navodi, jučer, 11. veljače, oko 9.15 sati, na cesti Bukovje Križevačko-Sveti Ivan Žabno 37-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je zahvatio desnu bankinu, udario u zemljani nasip, sletio u putni jarak te se vratio na kolnik. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje bit će pokrenut prekršajni postupak.

Što se tiče nesreća s materijalnom štetom, prva se dogodila oko 7.20 sati, na otvorenom djelu ceste Gušćerovec-Križevci 77-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom udario u bočnu stranu osobnog automobila Audi križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U večernjim satima, oko 23.30 sati, u mjestu Pesek 51-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,51 promil, upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake u smjeru mjesta Podgajec. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je zahvatio desnu bankinu, sletio van kolnika u putni jarak, udario u zemljani nasip i dvorišnu metalno-žičanu ogradu gdje se vozilo zarotiralo i prevrnulo na krov. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.