Pukla cijev – pola grada ostalo bez plina

Sezona Grijanja

Zbog puknuća plinovoda mnogi građani jutros su se probudili bez grijanja i tople vode. Tvrtka Radnik-plin obavještava da je na tom dijelu plinovoda potrebna hitna sanacija te da danas do 13 sati plin neće imati sljedeće ulice: Trg Sv. Florijana, Ulica K. Heruca, Križevčine, Karane, Brckovčina, Zagrebačka ulica, Vrbovečka ulica, Pesek, Ulica Nikole Tesle, Prigorska ulica, Ul. Mirka Bogovića, Koruška, Prigorska ulica, Ul. dr. Ferde Kerna i Ul. Antuna Mihanovića.

Radovi bi trebali završiti do 13 sati, a ako će netko i nakon toga imate poteškoće s korištenjem plina, može nazvati dežurnu službu na broj telefona 716-197.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. zeljko piše:

    Na prvi pogled, uplasih se da je pukla cijev od vode, stalno sam bio u nekom grcu kad vidim da nece biti vode, pa mi je to negdje ostalo…, mada sad, kad imam uredjaj za preciscavanje vode, ne bih se trebao brinuti, jer uredjaj ima rezervoar sa vodom, tako da imam vodu za pice jos neko vrijeme nakon nestanka, ali nije prijatno ni kada pukne cijev od plina i ljudi se moraju smrzavati, dok se ne otkloni kvar, a ko u inat takvr stvari se desavaju, kad su najnize temperature.

Komentari su zatvoreni.