Lego radionica izrade brodova uskoro u knjižnici

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci, u sklopu projekta SPARK, organizira drugi obrazovni program za djecu u dobi od 3 do 7 godina. “Marcel Kiepach i Lego brodovi” naziv je programa koji se sastoji od dvije radionice, a da bi se uspješno završio, potrebno je sudjelovati na njih obje. 

Radionice će se održati u sljedećim terminima:

9.2. (srijeda) 12:00-13:00 3D Pričaonica

11.2. (petak) 12:00-13:00 Lego radionica: izrada brodova

Radionice su besplatne, a broj polaznika je ograničen pa djecu treba unaprijed prijaviti kako bi osigurali svoje mjesto. Postupak prijave je jednostavan – osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge P.O.I.N.T. Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.