Počeo još jedan ciklus informatičkih radionica za odrasle

Protekli vikend počeo je drugi ciklus radionica SPARK 50+ koje provode udruga P.O.I.N.T. s partnerom Pučkim otvorenim učilištem Križevci, a cilj im je informatičko opismenjivanje odraslih. Ovim programom nastoji se podići digitalna pismenost osoba zrele dobi i smanjiti međugeneracijske razlike u upotrebi suvremenih tehnologija, radionice su besplatne i otvorene za javnost. Sedmero polaznika pozdravile su ravnateljica Željka Šunjić i stručna suradnica Ana-Maria Rešetar, a polaznike će kroz pet termina voditi profesor Zoran Kovač.

Edukacije se održavaju subotom od 9 do 10 sati, a već su otvorene i prijave za treći ciklus i to na broj telefona 099/490-4590. Radionice informatičkog opismenjavanja odraslih su besplatne i otvorene za javnost, a sljedeći ciklus planiran je za ožujak.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge P.O.I.N.T. Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.