Postanite bolji komunikatori već ovaj vikend

Veće šanse za poslovni uspjeh, kažu stručnjaci, imaju dobri komunikatori. Oni su uspješniji u vođenju timova, bolje razumiju suradnike, uspijevaju prevladati različitosti, grade povjerenje i poštivanje i znaju stvoriti uvjete u kojima mogu nastati razne kreativne ideje i inovativna rješenja. Takve poslovne suradnike žele svi poslodavci, a dobra stvar je da se uspješna komunikacija može izvježbati i naučiti i to već ovog vikenda na radionici socijalnih vještina koju pod nazivom “Svjesnija komunikacija – šalabahter za svakodnevicu” organizira udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci.

Predavačica je Križevčanka magistrica psihologije Ivona Hrg Lalić koja se u radu s djecom i mladima specijalizirala za poticanje socio-emocionalnog, komunikacijskog i spoznajnog razvoja. Na radionici koja je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine, polaznicima će objasniti zašto ponekad zvuče kao svoji roditelji te kakve veze ima naša prošlost s načinom na koji danas komuniciramo.

Radionica se održava dva dana, u petak 17. prosinca od 19 do 20:30 sati i u subotu 18. prosinca od 9 do 12 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Trg svetog Florijana 14. Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta. Napominjemo kako su prijave putem web obrasca obavezne, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://futurehub.krizevci.eu/program/FHK.3.4.7

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.