Pevex u Križevcima: Doznajemo kada planiraju otvorenje i koliko će ljudi zaposliti

Krajem listopada tvrtka Pevex d.d. najavila je otvorenje prodajnog centra novog formata u Križevcima koji će se prostirati na 1.000 m2.

Vizija Uprave tvrtke Pevex d.d. je prisutnost i u manjim sredinama kako bi svim građanima Hrvatske pružili mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što Pevex čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu.

Novi prodajni centar poslovat će na adresi Grdenićeva 7, gdje ovih dana traju radovi na pripremi prostora za otvaranje centra. Stoga smo kontaktirali tvrtku Pevex, a zanimalo nas je kada Križevčani mogu očekivati otvorenje još jednog trgovačkog centra u gradu podno Kalnika.

“Radovi su još uvijek u tijeku, a otvorenje planiramo tijekom prosinca”, poručili su za portal Križevci.info te dodali kako će o točnom datumu otvorenja naknadno izvijestiti javnost.

Iz tvrtke su nam također potvrdili kako će u Križevcima otvoriti ukupno 14 novih radnih mjesta.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.