U tijeku postavljanje klizališta, otvorenje za tjedan dana

U Križevcima je već nekoliko dana u tijeku postavljanje klizališta koje će i ove godine biti u središtu manifestacije Advent u Križevcima. Klizalište će se u narednim danima u potpunosti dovršiti, a otvorenje se očekuje za točno tjedan dana, u petak 3. prosinca.

Grad je pripremio i još jedan novitet, a tiče se manifestacije, kao i samog klizališta. Naime, ove će godine manifestacija Advent u Križevcima biti u znaku promocije vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, pa će se tako održati nova događanja pod nazivom ”Večeri klizanja & kuhanog vina” s bogatim programom raznih događanja eno-gastro tematike s ciljem promocije vina, ali i drugih proizvoda vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós.

Troškovi programa, uključujući i najam klizališta, financirani su u okviru EU projekta „Cross-border wine routes 2“ sufinanciranog od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014.-2020.
S obzirom na to da su financijska sredstva za najam klizališta osigurana EU projektom ”Cross-border wine routes 2”, korištenje klizališta se neće naplaćivati, a posjetitelji će moći klizati na svojim klizaljkama ili ih unajmiti na klizalištu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.