Šesta uzastopna pobjeda nezaustavljivog Radnika, prva su momčad na prvenstvenoj ljestvici

foto: NK Radnik Križevci

Sjajna sezona za nogometaše križevačkog Radnika. Izabranici Dražena Kemenovića stigli so do šeste uzastopne, ukupno devete pobjede u dosadašnjih 12 prvenstvenih kola. Na domaćem su terenu suvereno nadvisili goste iz Rudar iz Murskog Središća s visokih 6:0.

Konačan rezultat dao se naslutiti već od početka dvoboja, s obzirom na to da je Radnik poveo već u prvoj minuti pogotkom Ronalda Rengela. Isti je igrač već i 13. minuti povisio na 2:0, dok je treći pogodak u prvih 45 minuta postigao Romano Lisjak.

U istom se ritmu nastavilo nakon velikog predaha, a mrežu je nastavio puniti sjajni Marko Nikolić. U razmaku od pet minuta zabio je dva gola i već je u 58. minuti semafor pokazivao 5:0. Konačnih 6:0 i “pola tuceta” u mreži gostiju zasluga je Gorana Dleska, koji je posljednji pogodak domaćih zabio u 71. minuti.

Ovom pobjedom Križevčani su ostali vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 28 bodova iz 12 susreta. Na vrhu tablice prilična je gužva jer su bod iza Radnika igrači Poleta, a bodovni korak drže Međimurje i Mladost iz Ždralova.

U sljedećem kolu križevački će sastav gostovati u Bjelovaru, koji zauzima vrlo dobro 6. mjesto na ljestvici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.