Počele prijave za SPARK besplatne radionice za najmlađe

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci, u sklopu projekta SPARK kojeg provodi udruga P.O.I.N.T., organizira obrazovni program za djecu u dobi od 3 do 7 godina pod nazivom “Pustolovina jednog mačića”. Program se sastoji od dvije radionice i da bi se uspješno završio, potrebno je sudjelovati na njih obje. U srijedu 24. 11. od 12 do 13 sati na rasporedu je 3D Pričaonica, a u petak 26.11. Radionica kodiranja pomoću igraćih karata.

Sudjelovanje je besplatno, a broj polaznika je ograničen pa je potrebno unaprijed rezervirati mjesto osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i financira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. 

Vezano

Komentari su zatvoreni.