Počele prijave za SPARK besplatne radionice za najmlađe

Dječji odjel Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci, u sklopu projekta SPARK kojeg provodi udruga P.O.I.N.T., organizira obrazovni program za djecu u dobi od 3 do 7 godina pod nazivom “Pustolovina jednog mačića”. Program se sastoji od dvije radionice i da bi se uspješno završio, potrebno je sudjelovati na njih obje. U srijedu 24. 11. od 12 do 13 sati na rasporedu je 3D Pričaonica, a u petak 26.11. Radionica kodiranja pomoću igraćih karata.

Sudjelovanje je besplatno, a broj polaznika je ograničen pa je potrebno unaprijed rezervirati mjesto osobno u knjižnici, telefonom na 682-646 ili e-mailom na gkfm.do@gmail.com.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge P.O.I.N.T. Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.